Opening Hours module  

Momenteel gesloten

maandag
enkel op afspraak
dinsdag
10:00 - 11:50
13:45 - 18:00
woensdag
10:00 - 11:50
13:45 - 18:00
donderdag
10:00 - 11:50
13:45 - 18:00
vrijdag
10:00 - 11:50
13:45 - 18:00
zaterdag
09:45 - 12:00
zondag
GESLOTEN
   

 

Reisverzekeringen:

- annulatieverzekering

- bijstandsverzekering

- all-in formule (pakket: combinatie van de annulatieverzekering en de bijstandsverzekering)

 

Wanneer de wet van Murphy meedogenloos is:

"hoe groot is de kans?" een reactie die we regelmatig horen als we de vraag stellen aan mensen of ze een annulatieverzekering wensen.

"het toch wel zou moeten lukken dat er (zeker wanneer kort voor afreis wordt geboekt) nog iets zou gebeuren". Maar een ongelukkige mistrap op de trap, een kind dat ziek wordt, een familielid dat overwachts overlijdt,... houden zich nu eenmaal niet aan een planning.

De wet van Murphy is helaas meedogenlozer dan je wil. En geen annulatieverzekering betekent dan ook "weg vakantie & weg centjes", alle doktersbriefjes of hartverscheurende situaties ten spijt. 

 

Ook op vakantie zelf gebeuren helaas soms ongelukken. En waar zonnebrand nog met een goede aftersun of tube flamigel op te lossen valt, zijn er die minder geluk hebben. 

Vakantiegangers hadden medische hulp nodig omdat ze in hun "mooiste tijd van het jaar" ernstige letsels opliepen of zwaar ziek werden ver van huis. Volwassenen die rekenen op hun standaard bijstandsverzekering van de mutualiteit zijn zowieso, in heel wat landen (en op bepaalde cruises), eraan voor de moeite (want geen dekking).

Een reisbijstandsverzekering geeft een uitgebreidere dekking en (praktische en financiƫle) hulp, ook aan de medereizigers ter plaatse. Want niemand wil bij een ziekenhuisopname in een vreemd land (waar dokters vaak amper Engels spreken) alleen achterblijven. De kosten voor een onverwachtse verblijfsverlenging voor de medereizigers kunnen snel oplopen om nog maar te zwijgen over de kosten van repatriƫringen, deze kosten helaas een fortuin.

Dus laat Murphy maar rustig slapen en "vergeet" die reisverzekering niet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
© REIZEN DE KIEZEL - Kiezel 165a 2450 Meerhout-Zittaart 014/30 12 94